Mediesæt

Novorésumé - hjælper alle med at skabe et moderne CV

Vores mission er at afslutte den kamp, som folk har, når de laver deres CV'er og reducere ledigheden ved at forenkle trinnene i ansættelsesprocessen. Samtidig sigter vi efter at spare arbejdsgiverne værdifuld tid og ressourcer, når de leder efter den perfekte kandidat.

Når du leder efter et nyt job, er et af de vigtigste skridt at lave et CV, der afspejler din personlighed og opsummerer din faglige erfaring. Derudover skal det også være i tråd med principperne for grafisk design og rekruttering, således at det vækker interesse hos den person, der gennemgår snesevis af ansøgninger.

Problemet vi opdagede var, at flertallet af de mennesker, der søger et nyt job, mangler de design- og skrivefærdigheder, der er nødvendige for at lave et moderne CV.

Denne udfordring løser Novorésumé, som er en webapplikation, der gør det lettere for alle at lave et moderne CV. En ansøgning er lidt ligesom et puslespil: en masse oplysninger, der skal samles for at skabe et billede. Det kan være svært at arrangere brikkerne. Vi kan dog hjælpe brugere med at finde dem, som passer sammen.

Hvordan løses problemet?

  • Professionelle CV'er skabes af en erfaren grafisk designer, samtidig med at de følger de regler, som rekrutteringseksperterne har.

  • Skabeloner kan tilpasses ved at vælge forskellige layouts, farvetemaer og skrifttyper for at afspejle personlighed.

  • CV'er kan downloades i PDF-format, hvilket giver brugeren mulighed for at sende det via e-mail, uploade det til en virksomheds hjemmeside eller udskrive det.

  • Alle oplysninger gemmes i brugerprofilen, så de kan nemt redigeres i fremtiden.

* Vil du gerne skrive om os eller dele Novorésumé med dine venner? Du skal blot klikke på logoet, hvis du ønsker at downloade det.

novoresume logo S v1
novoresume logo v1
novoresume web logo v1
novoresume logo s v2
novoresume logo v2
novoresume web logo v2
novoresume logo s v3
novoresume logo v3
novoresume web logo v3