Senior CV-Skabeloner

/ +5 års erfaring

Vælg din CV-skablon og kom i gang

Vores CV-skabeloner er designet med tanke på din succes. De er alle gratis (med premium-funktioner), ATS-venlige og letlæselige!

grafisk billede
Kreativ CV-skabelon

Kreativ

1/16
Kreativ Curriculum Vitae-skabelon (CV-skabelon) for personer, der søger job i yngre virksomheder eller iværksættervirksomheder, hvor der sættes stor pris på kreativitet og innovation.
Grundlæggende CV-skabelon

Grundlæggende

2/16
Et grundlæggende Curriculum Vitae-layout (CV-layout), der kan bruges til både klassiske og kreative brancher. Det kan nemt tilpasses lige præcis den branche, du søger job indenfor.
Premium
Kombineret Senior CV-Skabeloner

Kombineret

3/16
Den kombinerede cv-skabelon er perfekt til dig, der ønsker at fremhæve dine arbejdserfaringer og kompetencer på lige fod.
Premium
Minimalistisk Senior CV-Skabeloner

Minimalist

4/16
Et enkelt og ærligt cv-design, der er ideelt at anvende, hvis man søger job inden for mere konservative brancher som fx banker og jura.
Premium
Hybrid Senior CV-Skabeloner

Hybrid

5/16
Til dig, der vil vise en kombination af både din erfaring og professionelle kompetencer.
Premium
Traditionel Senior CV-Skabeloner

Traditional

6/16
Den traditionelle cv-skabelon giver dig mulighed for at færdiggøre din ansøgning på kort tid, mens du fokuser på de mest essentielle dele.
Premium
Generel Senior CV-Skabeloner

Generel

7/16
En generel skabelon, der er alsidig og nemt kan anvendes til enhver branche.
Moderne CV-skabelon

Moderne

8/16
Fokus i din moderne Curriculum Vitae-skabelon (CV-skabelon) bør være på dine egne præstationer i tidligere ansættelser, samt din indflydelse på virksomhedernes samlede præstationer.
Overordnet CV-skabelon

Overordnet

9/16
Overordnet Curriculum Vitae-skabelon (CV-skabelon), der bruges til at søge stillinger, der kræver mere end fem års relevant erhvervserfaring.
Premium
IT Senior CV-Skabeloner

IT

10/16
Håber du på at lande en stilling inden for it-branchen? Så sørger denne premium-skabelon for, at du skiller dig ud fra mængden.
Simpel CV-skabelon

Simpel

11/16
Et simpel Curriculum Vitae-layout (CV-layout), der er udviklet til seniorkandidater, der har megen erfaring indenfor konservative brancher såsom finans eller jura.
Funktionel CV-skabelon

Funktionel

12/16
En funktionel Curriculum Vitae-skabelon (CV-skabelon), hvori det anbefales at fokusere på din erhvervserfaring og de færdigheder, du har tilegnet dig i løbet af de seneste 10 år.
Premium
Tech Senior CV-Skabeloner

Tech

13/16
Dette tech-specialiserede CV vil øge dine chancer for at blive håndplukket til jobs i tech-branchen.
Professionel CV-skabelon

Professionel

14/16
En professionel Curriculum Vitae-skabelon (CV-skabelon), der er udviklet i samarbejde med flere HR-medarbejdere med henblik på at øge dine chancer for at få dit drømmejob.
Premium
Kompetencebaseret Senior CV-Skabeloner

Kompetencebaseret

15/16
Dette kompetencebaserede CV er særligt velegnet til jobsøgende, som vil skifte karriere eller er nyuddannede.
Universitet CV-skabelon

Universitet

16/16
En Universitet Curriculum Vitae-skabelon (CV-skabelon) til studerende, der søger praktikpladser eller jobs indenfor den akademiske verden, og hvor der er brug for mere end én side.

Se, hvad vores kunder mener

Hvorfor Novorésumé?

Gratis OG Premium

Alle CV-skabelonerne på denne side er gratis fra start. Hvis du vil udnytte de mange fordele ved at bruge vores premium CV-funktioner, kan du opgradere til Novorésumé Premium.

Kreative og professionelle cv skabeloner

Uanset hvilken stilling, du søger, har vi en passende skabelon til dig. Studerende, der søger dit første job? Brug vores CV-skabelon til universitetsstuderende. Markedsføringsassistent, der leder efter noget fantasifuldt? Vælg vores kreative CV-skabelon.

INGEN skjulte gebyrer

Har du prøvet et af de andre CV-værktøjer? Så har du sikkert brugt en time eller mere på at lave det perfekte CV blot for at få følgende besked, da du klikkede på “Download”: “Opgrader for at downloade dit CV!"

Det gør vi ikke hos Novorésumé. Vi har INGEN skjulte gebyrer - opgrader KUN til Premium hvis du ELSKER vores CV'er!

ATS-venlig

Vi tilbyder både gratis og premium CV-skabeloner, så uanset dit budget kan du altid bruge vores CV-værktøj.

Ekspertanmeldelser

Oana Vintila

Karriererådgiver

“”

Novorésumés CV-skabeloner skaber orden i dit professionelle liv, og hjælper samtidig HR-medarbejderen med at hjælpe dig.

Biron Clark

Tidligere HR-leder

“”

Novorésumés CV-skabeloner er moderne, iøjnefaldende og professionelle i deres udseende. I min rolle som tidligere HR-medarbejder ville jeg blive imponeret, hvis jeg modtog et CV i et af disse formater fra en jobsøgende.

Skabelonernes layout er interessante og vil fange en arbejdsgivers opmærksomhed uden, at de bliver distraherende. Det er en balance, mange CV'er har svært ved at ramme - enten er de for simple og kedelige, eller også er de for farverige og distraherende. Begge dele kan koste dig jobbet. Novorésumé er gode til at finde balancen i deres CV-skabeloner, hvilket jeg mener vil hjælpe dig til at blive inviteret til flere samtaler.

Gabriela Tardea

Karrierestrateg, coach og træner

“”

Selv for professionelle med 5+ års erfaring har Novorésumé et bredt udvalg af skabeloner med forskellige muligheder indenfor layout. Jeg er særligt vild med, at slutresultatet altid ser professionelt ud, er letlæseligt og iøjnefaldende.

Den typiske udfordring, jeg oplever i mit arbejde med ambitiøse professionelle er, at de kæmper med at komprimere mange års erhvervserfaring ned til maksimalt 2-3 sider. Her er det ikke blot designet alene, men også indholdet og strukturen i skabelonerne på Novorésumés hjemmeside, der gør udarbejdelsen af CV'et til en konstruktiv og god oplevelse.

Mere om CV'er

Hvad er et Curriculum Vitae (CV)?

Et Curriculum Vitae, også forkortet CV, er et professionelt dokument, der opsummerer din erhvervserfaring, uddannelse og færdigheder. CV'ets primære formål er at sælge dig som kandidat til mulige arbejdsgivere.

Når du søger en stilling, vil du altid blive bedt om et CV i tillæg til ansøgningen.

Hvad er forskellen på et CV og et resume?

Hvis du spørger en europæer, vil svaret (for de fleste) være, at det er det samme.

Udtrykket “resume” bruges primært i USA, mens “CV” er langt mere anvendt i Europa.

I USA kan CV til gengæld nogle gange referere til et akademisk CV - hvilket er stort set det samme som et resume, blot mere omfattende.

Hvor et resume er kort (maks. en eller to sider) og begrænset (kun relevant erfaring), kan et akademisk CV derimod fylde lige så mange sider, du har brug for således, at det omfatter alt i din hidtidige karriere.

Nu undrer du dig sikkert over, om disse CV-skabeloner er de samme som cv skabelonerne, eller om de er beregnet til akademiske CV'er?

Begge svar er korrekte - du kan bruge vores skabeloner til begge dele! Hvis du leder efter et akademisk CV, tilføjer du blot flere sider. Leder du derimod efter et traditionelt CV, holder du dig blot til grænsen på én side.

Læs vores artikel og få mere at vide om forskellen på et CV og et resume.

Hvordan skriver man et CV?

Der er mange ting at fokusere på, når man skal skrive et godt curriculum vitae, men her er en hurtig opsummering:

 1. Vælg et CV, der fungerer for dig. Søger du en kreativ stilling? Vælg en kreativ CV-skabelon. Søger du job i en bank? Vælg en professionel CV-skabelon.

 2. Følg vores CV-skitse og udfyld din erhvervserfaring, uddannelse, færdigheder osv. Hvis du vil lære, hvordan du gør det korrekt, kan du læse vores komplette guide til at skrive et curriculum vitae (CV).

 3. Gør dit curriculum vitae endnu bedre ved at følge de anviste tips i vores CV-værktøj.

 4. Download dit nye CV og begynd at søge job!

Hvad skal inkluderes i et CV?

De mest brugte afsnit i et CV er følgende:

 • Kontaktinformation - dine kontaktoplysninger. Disse inkluderer mail, navn, professionel titel og sociale profiler.

 • Opsummering af resume (eller formålet med resumeet) - du kan anskue opsummeringen af dit resume som en introduktion til CV'et. Det er et kort afsnit (2-4 sætninger), der placeres i toppen af dit CV og giver et indblik i dit hidtidige arbejdsliv. Det indeholder normalt jobtitler, årstal og en eller to af dine største præstationer. Et formålsfokuseret resume er derimod ideelt til kandidater med begrænset erhvervserfaring, da det primært fokuserer på hensigten bag at søge jobbet, samt dine færdigheder.

 • Ehvervserfaring - Din erhvervserfaring i omvendt kronologisk rækkefølge. Begynd med dit seneste job, og slut med dit første job.

 • Færdigheder - en oversigt over dine primære kompetencer. Inkluderer både bløde og hårde kompetencer.

Vil du gerne tilføje et personligt præg til dit CV, eller er du nyuddannet uden megen erhvervserfaring, kan du også tilføje nogle af de valgfrie afsnit - hobbyer og interesser, erfaring fra frivilligt arbejde samt personlige projekter.

Hvor langt bør et CV være?

Svaret på dette spørgsmål afhænger selvfølgelig af hvilken form for curriculum vitae, der er tale om. Hvis du med CV mener det samme som et resume, bør det holdes indenfor 1-2 sider maks.

Er der derimod tale om et akademisk CV, kan det fylde lige så mange sider, som du har brug for!

Hvilken CV-skabelon er den bedste?

Spoiler: "den bedste CV-skabelon" findes ikke. Det samme gælder "det bedste CV".

CV'er er i høj grad subjektive. Én HR-medarbejder kan være VILD med din kreative CV-skabelon, mens en anden måske synes, at den er for meget.

Men hvordan vælger du så den bedste CV-skabelon til det job, DU søger? Vores tommelfingerregel er:

 • Søger du job hos en virksomhed, der sætter pris på innovation og kreativitet? Vælg en kreativ skabelon til dit curriculum vitae.

 • Søger du job hos en mere konservativ virksomhed? F.eks. en bank, en advokatvirksomhed eller lignende? Vælg en mere professionel CV-skabelon.

 • Ligger virksomheden, du søger job hos, placeret et sted imellem de to nævnte typer? Så vælg en moderne eller simpel CV-skabelon.

Lad dig inspirere af vores CV-eksempler

CV-skabeloner FAQ?

Hvem har lavet CV-skabelonerne?

Alle vores CV-skabeloner er håndlavet af en professionel grafisk designer hos Novorésumé.

Vi har gjort et stort nummer ud af hver eneste CV-skabelon:

 • Vi interviewede adskillige HR-medarbejdere og arbejdsgivere og lavede research for at forstå, hvad de kigger efter i et godt CV

 • Vi analyserede verdens mest populære Applicant Tracking Systems og sikrede os, at de fungerer sammen med vores CV-skabeloner

 • Vi finpussede samtlige CV-skabeloner til perfektion for at sikre, at de er nemme at læse og forstå

Alt dette gjorde vi for at skabe CV-skabeloner, der maksimerer dine chancer for at få jobbet!

Er disse CV-skabeloner ATS-venlige?

Ja. Alle vores CV-skabeloner er lavet, så de fungerer sammen med alle de populære Applicant Tracking Systems.

At bruge en ATS CV-skabelon er imidlertid kun det første skridt. Du bør også lære, hvordan du tilpasser indholdet i dit CV til det specifikke job, du søger. Det kan du lære mere om i vores guide til at lave et ATS-venligt CV.

PDF CV-skabeloner vs. Word CV-skabeloner

Hos Novorésumé er alle vores CV-skabeloner i PDF-format, og det er der flere grunde til. De primære grunde er, at PDF ser langt bedre ud på tværs af alle enheder, og er langt sikrere sammenlignet med Word.

Den eneste årsag til, at Word CV-skabeloner var udbredt for få år tilbage er, at de fleste Applicant Tracking Systems (ATS) ikke kunne læse PDF.

Det gælder dog IKKE i 2023, og samlet set er PDF et langt bedre format.

Er disse CV-skabeloner gratis?

Ja og nej.

Samtlige CV-skabeloner hos Novorésumé er gratis.

Vil du gerne udnytte fordelene ved alle vores premium-funktioner - der inkluderer personalisering og skabeloner til ansøgninger - kræver det, at du opgraderer.