CV Skabeloner

/ 0 - 5 års erfaring

Vælg mellem 8+ [gratis] CV-skabeloner

Vælg en af vores gratis CV-skabeloner, udfyld den og få dit drømmejob! Lav dit professionelle CV og download det - alt sammen på under 5 minutter.

grafisk billede
Kreativt CV-skabelon

Kreativ

1/16
Indtag drømmejobbet indenfor en kreativ branche med denne kreative CV-skabelon, der får din jobansøgning til at skille sig ud.
Grundlæggende CV-skabelon

Grundlæggende

2/16
Du kan nemt personliggøre dette grundlæggende CV-skabelon, der kan færdiggøres på under 5 minutter ved hjælp af vores intuitive proces.
Premium
Kombineret CV-skabelon

Kombineret

3/16
Denne skabelon kombinerer to cv-formater. Det er en blanding af skabelonen, der lister dine seneste erfaringer først og stiller skarpt på dine kompetencer.
Premium
Minimalistisk CV-skabelon

Minimalist

4/16
En enkel og simpel skabelon, der er let at anvende. Perfekt for mere traditionelle brancher, der foretrækker en relativt traditionel skabelon.
Premium
Hybrid CV-Skabeloner

Hybrid

5/16
Den hybride skabelon stiller skarpt på både kompetencer og erfaring. Med denne oplister du dine kompetencer med de seneste erfaringer først.
Premium
Traditionel CV-skabelon

Traditional

6/16
Et format, der er let at anvende, og som fokuserer lige meget på alle afsnit i cv’et med særligt fokus på kompetencer og erhvervserfaring.
Premium
Generel CV-Skabeloner

Generel

7/16
Den generel CV-skabelon kan tilpasses dine personlige præferencer og færdigheder og kan anvendes til de fleste brancher.
Moderne CV-skabelon

Moderne

8/16
Det kan være svært at skille sig ud fra mængden, men det hjælper denne moderne CV-skabelon dig med.
Overordnet CV-skabelon

Overordnet

9/16
Overordnet CV-skabelon med en tidssvarende tilgang og et iøjnefaldende design, der sikrer, at din jobansøgning bliver set først.
Premium
It-baseret CV-skabelon

IT

10/16
En af de bedste cv-skabeloner til at fremhæve din ekspertise inden for it.
Simpel CV-skabelon

Simpel

11/16
Simpelt CV-skabelon til konservative brancher, hvilket svarer til en minimalistisk opgradering af det traditionelle resume.
Funktionel CV-skabelon

Funktionel

12/16
En funktionel CV-skabelon, der fungerer indenfor alle brancher, og som lægger vægt på dine styrker og erhvervserfaring.
Premium
Tech CV-Skabeloner

Tech

13/16
Kom gennem nåleøjet til jobbet i tech-branchen med en skræddersyet skabelon, der vil imponere cheferne.s
Professionel CV-skabelon

Professionel

14/16
En professionel CV-skabelon, der er lovprist af flere HR-medarbejdere og har hjulpet adskillige personer med at få deres drømmejob.
Premium
Kompetencebaseret CV-Skabeloner

Kompetencebaseret

15/16
Et kompetencebaseret CV, der især egner sig til jobsøgende, som vil skifte karriere eller er nyuddannede.
Universitet CV-skabelon

Universitet

16/16
En opdateret og tidssvarende version af det 21. århundredes CV-skabelon til universiteter. Et fremragende alternativ til ældre designs.

Se, hvad vores kunder mener

Hvorfor Novorésumé?

Gratis OG Premium

Vi tilbyder både gratis og premium CV-skabeloner, så uanset dit budget kan du altid gøre brug af vores CV-værktøj.

Kreative og professionelle CV-skabeloner

Er du en kreativ markedsføringsekspert, der leder efter en CV-skabelon, der for alvor skiller sig ud? Eller en bankrådgiver, der leder efter en mere professionel CV-skabelon? Uanset hvad har vi en skabelon, der passer til dig!

Ingen skjulte gebyrer

Hvis du har prøvet andre CV-værktøjer, har du sikkert oplevet følgende: Du bruger oceaner af tid på at lave et CV, og når du så klikker på “download,” mødes du af en popup, der kræver registrering og betaling.

Det gør vi ikke hos Novorésumé. Vi har INGEN skjulte gebyrer - opgrader KUN til Premium hvis du ELSKER vores CV'er!

ATS-venlig

Alle Novorésumés CV-skabeloner er lavet i henhold til de mest populære Applicant Tracking Systems (ATS). Uanset hvilket job, du søger, vil CV-filtreringssoftwaren derfor altid kunne læse dit CV (og IKKE automatisk frasortere det).

Ekspertanmeldelser

Oana Vintila

Karriererådgiver

“”

I mere end 10 år har jeg arbejdet på begge sider af bordet med karriererådgivning og rekruttering, og jeg kan love dig, at skriveblokeringen rammer som et lyn, når du kommer til at udfærdige dit CV.

Novorésumé tilbyder dig ikke blot en smart og moderne skabelon, du kan udfylde. Deres team har samtidig udformet en fremragende kombination af æstetik og funktionalitet, der inspirerer dig til at søge det job, du ellers ikke regnede med at få. Prøv det!

Biron Clark

Tidligere HR-leder

“”

Novorésumé er et af de få CV-værktøjer, jeg anbefaler online. Deres CV-skabeloner er moderne og iøjnefaldende, og fanger en arbejdsgivers opmærksomhed. Som tidligere HR-medarbejder blev jeg selv imponeret, når en kandidat sendte mig et CV lavet med en af disse skabeloner.

Softwaren gør det samtidig nemt at indtaste dine oplysninger, og den håndterer også al opsætning for dig, så du kan færdiggøre og sende dit CV så hurtigt som muligt. Jeg anbefaler disse skabeloner uanset, om du er nyuddannet eller en erfaren kandidat.

Gabriela Tardea

Karrierestrateg, coach og træner

“”

Når jeg rådgiver andre om at skrive CV, bliver jeg oftest spurgt til indholdet og hvilke komponenter, man bør tilføje eller fjerne, når man har mindre end fem års erhvervserfaring.

Platformen giver dig ikke kun adgang til mange muligheder; du får også vejledning i, hvad du bør vælge og hvorfor. Med mindre end fem års erhvervserfaring udgør andre elementer såsom sprog, projekter, frivilligt arbejde, hobbyer og lignende en stor forskel.

Mere om CV'er

Hvad er et CV?

Et CV er en kort opsummering af personlige og professionelle erfaringer, evner og uddannelsesmæssig baggrund. Det primære formål er at vise dine bedste sider frem for potentielle arbejdsgivere.

Når du søger et job, vil du (i de fleste tilfælde) blive spurgt om et CV i tillæg til din ansøgning.

Hvis det lykkes dig at lave et godt CV, fordobles dine chancer for ansættelse. Vil du lære hvordan? Se vores komplette guide, der beskriver hvordan du laver et CV.

Hvordan skriver du et CV til dit første job?

Processen omkring at skrive et CV kan måske virke angstprovokerende for dig. Når alt kommer til alt, er de fleste eksempler på CV'er på nettet 80% baseret på erhvervserfaring. Og hvad kan du så inkludere i dit CV, hvis du ikke har nogen erhvervserfaring?

Her er en god nyhed til dig. Hvis du søger et job på et lavt niveau i organisationen - eller en praktikplads - forventer, at du har nogen erhvervserfaring.

I stedet bør du fokusere på, hvad du HAR: uddannelse, projekter, erfaringer fra frivilligt arbejde, hobbyer, interesser og lignende.

Læs vores artikel med en komplet guide til, hvordan du laver et CV uden erhvervserfaring og alligevel skiller dig ud fra mængden.

Hvad skal inkluderes i et CV?

De mest almindelige afsnit i et CV er:

 • Kontaktinformation

 • Opsummering af CV'et eller formålet hermed

 • Erhvervserfaring

 • Uddannelse

Ønkser du at personliggøre dit CV en anelse mere, kan du ligeledes tilføje følgende afsnit:

 • Projekter

 • Erfaring med frivilligt arbejde

 • Hobbyer og interesser

 • Portefølje

Læs vores artikel om, hvad du skal inkludere i et CV, og få yderligere oplysninger om, hvordan du bør placere afsnittene i dit CV.

Hvordan opsættes et CV?

Der findes tre typiske opsætninger af et CV:

I 99% af tifældene bør du vælge en omvendt kronologisk opsætning. Det er denne opsætning, de fleste CV'er følger - dets primære fokus er at skrive dine erhvervserfaringer ned i omvendt kronologisk rækkefølge.

Medmindre du er i færd med at lave et CV på baggrund af et karriereskifte, anbefaler vi, at du holder dig til denne opsætning.

Hvis du vil vide mere om opsætning af CV, kan du læse vores sammenligningsguide.

Hvor langt bør et CV være?

Ahh, verdens mest populære spørgsmål omkring CV'er: "hvor langt bør et CV være?"

Det korte svar: én side. Hvis du har megen erhvervserfaring (10 år +), kan det nogle gange give mening at bruge op til to sider MAX, såfremt alt du nævner er super relevant ift. den stilling, du søger.

Det lange svar: Læs vores guide til, hvor langt et CV bør være.

P.S. alle vores skabeloner fylder netop én side, så du bør ikke få problemer med at holde dig indenfor grænsen!

Hvordan skriver man en opsummering i et CV?

Opsummeringen i dit CV er "interesseskaberen", der placeres i toppen af dit CV. Tænk på den som en introduktion til resten af dit CV. Den bør i løbet af 2-4 sætninger forklare din baggrund, og hvorfor denne er relevant for stillingen, du søger.

Vil du have opsummeringen i dit CV til at skille sig ud fra mængden? Brug denne skudsikre frase:

“Professionel [jobtitel] med X+ års erhvervserfaring indenfor [jobbets ansvarsområde]. I løbet af de seneste Y år har jeg [dine 1-2 største bedrifter]. Søger en stilling som [job titel] hos [virksomhedens navn]

Læs vores guide og lær mere om, hvordan du laver en opsummering af dit CV, der excellerer.

Er du derimod studerende, eller har du blot begrænset erhvervserfaring, bør du i stedet læse vores artikel om, hvordan du beskriver et formål med CV'et.

Hvordan opstiller man erhvervserfaring i et CV?

Erhvervserfaring i et CV er en af de ting, der er let at lære, men svær at mestre.

Enhver beskrivelse af erhvervserfaring bør indeholde følgende:

 • Stillingens titel

 • Virksomhedens navn/beskrivelse/lokation

 • Præstationer eller ansvar

 • Ansættelsesperiode

Hvis du vil lave et afsnit omkring erhvervserfaring, der skiller sig ud fra mængden, skal du fokusere på kvantificerbare præstationer. I stedet for at starte med:

“Arbejdede med salg”

Bør du i stedet starte med:

“Oversteg månedlige salgs-KPI'er fem måneder i træk".

Det viser arbejdsgiveren, at du ikke blot er en tilfældig kandidat, men derimod en kandidat, der leverer resultater! Læs vores artikel og lær mere om, hvordan du lister dine præstationer ift. din erhvervserfaring (og får jobbet).

Hvordan lister man sine færdigheder i et CV?

Du laver ganske enkelt et afsnit kaldet "færdigheder" i din CV skabelon hos Novorésumé, og lister her dine stærkeste færdigheder. Vi anbefaler sædvanligvis, at du både oplyser hårde og bløde færdigheder.

I tvivl om hvilke færdigheder, du skal inkludere i dit CV? Se disse 101 vigtige færdigheder til ethvert CV.

Hvordan laver man en ansøgning til et CV?

Samtlige jobapplikationer beder om en ansøgning (sammen med dit CV). Her er nogle af vores tips til, hvordan du skal bære dig ad:

 • Tilpas din ansøgning til den enkelte arbejdsgiver. Desto mere du tilpasser ansøgningen, desto større er chancen for, at HR-medarbejderen vil synes om dig

 • Kortlæg din generelle baggrund (erhvervserfaring, profession osv.) og nævn dine 2-3 største præstationer, så du kan demonstrere dine færdigheder.

 • Hvis du virkelig vil skille dig ud fra mængden, laver du en ansøgning, der matcher din CV skabelon. Det kan du gøre ved at bruge en af vores skabeloner til ansøgninger her.

Hvis du vil lære mere om, hvordan man skriver en overbevisende ansøgning, kan du læse vores fyldestgørende guide hertil.

Hvilken CV skabelon er den bedste?

“Den bedste CV skabelon” findes ikke - enhver HR-medarbejder/arbejdsgiver har egne personlige præferencer. Vores generelle anbefaling er derfor, at du undersøger virksomheden og dennes værdier.

F.eks. Hvis du er ved at søge job i en bank, burde du bruge et mere professionelt CV-Skabelon. Søger du derimod et job i et Startup hvor innovation er værdsat, anbefaler vi at gå med et kreativt CV-Skabelon.

Er du stadig i tvivl om hvilken CV skabelon, du bør vælge, kan du blot vælge en simpel CV skabelon for at være på den sikre side.

Lad dig inspirere af vores eksempler på CV'er

CV Skabeloner FAQ?

Hvordan laver jeg et CV med Novorésumé?

Følg disse simple trin:

 • Vælg en af vores CV skabeloner ovenfor

 • Følg tips og tricks i det indbyggede CV-værktøj

 • Udfyld din arbejdshistorik og øvrige erfaringer

 • Klik download og begynd at søge job!

Hvad nu, hvis jeg er studerende?

Alle vores cv skabeloner er studentervenlige! Hvis du leder efter noget, der passer særlig godt til dit behov, anbefaler vi at vælge skabelonen “universitet CV skabelon"

Hvis du vil lære mere om, hvordan du laver et overbevisende CV som studerende, kan du læse vores guide hertil.

Er CV skabelonerne gratis?

Ja, alle skabelonerne ovenfor er gratis CV skabeloner.

Vores CV-værktøj byder dog også på et hav af premium-funktioner. Hvis du vil personliggøre og tilpasse dit CV, så det passer perfekt til dig, kan du opgradere!

Hvem har lavet cv skabelonerne?

Hos Novorésumé gør vi et stort nummer ud af alle vores cv skabeloner.

”Vi har interviewet talrige HR-medarbejdere og analyseret adskillige Applicant Tracking Systems for at kunne lave cv skabeloner, der maksimerer dine chancer for at blive ansat.

Efterfølgende tilsatte vores professionelle grafiske designer sine magiske evner, så cv skabelonerne blev overbevisende, smukt designede og letlæselige!

Er cv skabelonerne ATS-venlige?

Jep! Alle cv skabeloner hos Novorésumé er lavet med Applicant Tracking Systems for øje.

Husk dog på, at det vigtigste er, at du bruger den rette skabelon. Du bør derfor også optimere indholdet af dit CV ift. Applicant Tracking Systems. Det kan du læse mere om i vores guide til, hvordan du laver et ATS-venligt CV.

Tilbyder i cv skabeloner på én side?

Ja. Alle skabelonerne, du ser ovenfor, er skabeloner på én side. De er dog ret fleksible, så vælger du at udvide med en ekstra side, kan det sagtens lade sig gøre med vores skabeloner!