Skabeloner til CV'er

/ 0 - 5 års erfaring

Vælg en [gratis] CV-skabelon

Vælg en af vores professionelle CV-skabeloner for at komme i gang med din jobansøgning. Du skal bare udfylde din foretrukne CV-skabelon for at skabe et fejlfrit, ATS-venligt CV på under 5 minutter. Prøv en af vores 8+ gratis CV-skabeloner for at lave et imponerende CV og få dit drømmejob på ingen tid!

Start med en tilfældig skabelon
ghrapisk billede
Gratis
Kreativt CV-layout

Kreativ

1/16
Få dit drømmejob i de kreative brancher ved at bruge denne kreative CV-skabelon, som vil få din ansøgning til at skille sig ud.
Zoom-ikon
Gratis
Grundlæggende CV-skabelon

Grundlæggende

2/16
Tilpas nemt dette grundlæggende CV-layout, som kan udfyldes på under ti minutter ved hjælp af vores intuitive proces.
Zoom-ikon
Premium-ikon
Premium
Skabelon til færdighedsbaseret CV

Færdighedsbaseret

3/16
Et færdighedsbaseret CV skabt specielt til jobsøgende, der er i gang med et karriereskift eller er nyuddannede.
Zoom-ikon
Premium-ikon
Premium
Minimalistisk CV-skabelon

Minimalistisk

4/16
En enkel og letforståelig CV-skabelon. Perfekt til mere konservative brancher, som foretrækker mindre prangende skabeloner.
Zoom-ikon
Premium-ikon
Premium
Hybrid CV-skabelon

Hybrid

5/16
Den hybride skabelon er en kombination af funktionel og omvendt kronologisk og fokuserer på både færdigheder og erfaringer.
Zoom-ikon
Premium-ikon
Premium
Traditionel CV-skabelon

Traditionel

6/16
Et ligetil format, der lægger lige stor vægt på alle afsnit i CV'et og fremhæver færdigheder og arbejdserfaring.
Zoom-ikon
Premium-ikon
Premium
Generel CV-skabelon

Generelt

7/16
Dette generelle format kan skræddersys efter din personlighed og dine færdigheder, så du kan søge job i de fleste brancher.
Zoom-ikon
Gratis
Moderne CV-eksempel

Moderne

8/16
Det kan være svært at skille sig ud fra mængden, men denne moderne CV-eksempel vil tage sig af dette.
Zoom-ikon
Gratis
Skabelon til CV for ledere

Ledende medarbejder

9/16
Executive CV-eksempel med en moderne tilgang og et iøjnefaldende design, der sikrer, at din ansøgning bliver set først.
Zoom-ikon
Premium-ikon
Premium
Skabelon til it-cv

IT

10/16
Et af de bedste CV-layouts at vælge, når du ønsker at vise din IT-ekspertise.
Zoom-ikon
Gratis
Enkel CV-skabelon

Enkel

11/16
Enkelt CV-layout til konservative brancher, som er en minimalistisk opgradering af de traditionelle CV'er.
Zoom-ikon
Gratis
Skabelon til funktionelt CV

Funktionel

12/16
En funktionel CV-skabelon, der fungerer i alle brancher og fremhæver dine styrker og din arbejdserfaring.
Zoom-ikon
Premium-ikon
Premium
Skabelon til teknisk CV

Teknologi

13/16
Ansøg og bliv udvalgt til tech-jobs med en tech-cv-skabelon, der vil imponere ansættende ledere.
Zoom-ikon
Gratis
Eksempel på professionelt CV

Professionel

14/16
En professionel CV-eksempel, der er blevet godkendt af forskellige rekrutteringsfirmaer og har hjulpet mange mennesker med at få deres drømmejob.
Zoom-ikon
Premium-ikon
Premium
Kombineret CV-skabelon

Kombineret

15/16
Denne skabelon kombinerer to professionelle CV-formater. Det er en blanding af det omvendt kronologiske CV og det funktionelle CV-format.
Zoom-ikon
Gratis
Skabelon til college-cv

Højskole

16/16
En opdateret og moderne version af det 21. århundredes college-cv-skabelon, som er et alternativ til de gamle stilarter.
Zoom-ikon

Hvorfor Novorésumé?

Gratis OG Premium

Vi tilbyder både gratis og premium CV-skabeloner, så uanset hvad dit budget er, kan du stadig drage fordel af vores CV-builder.

Kreative og professionelle CV-skabeloner

Uanset om du er en kreativ annoncør, der leder efter en kreativ CV-skabelon uden for boksen, eller en bankmand, der leder efter en mere professionel CV-skabelon, så har vi en skabelon til dig!

INGEN skjulte gebyrer

Hvis du har prøvet andre CV-byggere, har du sikkert oplevet dette: Du bruger timer på at lave et CV, og når du klikker på "download", bliver du mødt af en betalingsmur, der beder dig om at abonnere.

På Novorésumé gør vi ikke det. Vi har Ingen skjulte gebyrer - opgrader KUN til Premium, hvis du ELSKER vores CV'er!

ATS-venlig

Alle Novorésumés CV-skabeloner er bygget med de mest populære Applicant Tracking Systems (ATS) i tankerne. Det betyder for DIG, at uanset hvilket job du søger, vil den CV-filtreringssoftware, de bruger, være i stand til at læse dit CV (og IKKE automatisk kassere det).

Ekspertanmeldelser

Oana Vintila

Karrierevejleder

“”

I over 10 år nu har jeg været på begge sider af hegnet, karriererådgivning og rekruttering, og lad mig fortælle dig, at skriveblokeringen rammer hårdt, når det kommer til at udforme dit CV.

Novorésumé tilbyder dig ikke kun en smart og moderne skabelon, som du kan udfylde, men deres team har også skabt en vindende kombination af æstetik og funktionalitet, som vil inspirere dig til at søge det job, som du troede var uden for din rækkevidde. Giv det et forsøg!

Biron Clark

Tidligere Executive Recruiter

“”

Novorésumé er en af de få CV-byggere, som jeg anbefaler online. Deres CV-skabeloner er moderne og iøjnefaldende og vil fange en arbejdsgivers opmærksomhed. Som tidligere rekrutteringsmedarbejder ville jeg lægge mærke til og blive imponeret, hvis en kandidat sendte mig et CV bygget med en af disse skabeloner.

Softwaren gør det også nemt at indtaste dine oplysninger og håndterer al formatering for dig, så du kan få dit CV klar til at blive sendt ud så hurtigt som muligt. Jeg anbefaler disse skabeloner, uanset om du er nyuddannet eller en erfaren kandidat.

Gabriela Tardea

Karrierestrateg, coach og træner

“”

Når jeg rådgiver folk om CV-skrivning, er det mest almindelige spørgsmål, jeg får, om indholdet, og hvilke komponenter der skal tilføjes eller undgås, når de har mindre end 5 års erhvervserfaring.

På denne platform har du ikke kun adgang til mange muligheder, men du får også vejledning i, hvad du skal vælge og hvorfor. Når arbejdserfaringen er mindre end 5 år, gør de andre komponenter som sprog, projekter, erfaringer med frivilligt arbejde, hobbyer osv. en stor forskel.

Ressourcer til CV

Hvad er et CV?

Et CV er en kort opsummering af personlige og professionelle erfaringer, færdigheder og uddannelseshistorik. Hovedformålet er at vise dit bedste jeg til potentielle arbejdsgivere.

Når du søger job, vil du (i de fleste tilfælde) blive bedt om at indsende et CV sammen med en ansøgning.

Hvis det lykkes dig at lave et "godt" CV, vil du 2-doble dine chancer for at blive ansat. Vil du lære hvordan? Se vores komplette guide til hvordan man laver et CV.

Hvordan skriver man et CV uden erfaring?

Processen med at skrive et CV kan virke meget skræmmende for dig. De fleste eksempler på CV'er, du ser på nettet, handler trods alt 80% om erhvervserfaring. Så hvad pokker kan du inkludere i dit CV, hvis du ikke har nogen?

Her er nogle gode nyheder. Hvis du søger et begynderjob eller en praktikplads, er der ingen, der forventer, at du har NOGEN arbejdserfaring.

I stedet bør du fokusere på det, du har: uddannelse, projekter, erfaring med frivilligt arbejde, hobbyer og interesser.

Læs vores artikel for at få en komplet guide til hvordan du får et CV uden erhvervserfaring til at skille sig ud.

Hvad skal der stå på et CV?

De mest almindelige afsnit på et CV er:

Hvis du vil gøre dit CV lidt mere personligt, kan du også inkludere følgende afsnit:

Hvis du vil vide mere om, hvordan du placerer disse afsnit i dit CV, kan du læse vores artikel om hvad der skal stå i et CV.

Hvordan formaterer man et CV?

Her er de tre mest populære CV-formater:

I 99 % af tilfældene vil du vælge omvendt kronologisk cv-format. Det er det format, de fleste CV'er, du har set, følger - hovedfokus er din arbejdserfaring, skrevet ned i omvendt kronologisk rækkefølge.

Så medmindre du er studerende uden erhvervserfaring eller karriereskifter, anbefaler vi, at du holder dig til dette format.

Hvis du vil vide mere om de tre CV-formater, kan du læse vores sammenligningsguide.

Hvordan skriver man et CV til en studerende?

Et godt studenter-cv udnytter uddannelsesafsnittet til at fremhæve kandidatens færdigheder og kvalifikationer.

Så det første, du skal gøre, er at fortælle om alle dine akademiske resultater, herunder alle kurser, du har taget, som er relevante for stillingen.

Som studerende forventer ansættende ledere ikke, at du har omfattende erhvervserfaring, så du behøver ikke at bekymre dig om, at afsnittet om erhvervserfaring mangler i dit CV. I stedet kan du fokusere på at fremhæve dine ekstracurriculære aktiviteter, alt frivilligt arbejde, du har udført, og dine priser eller certificeringer.

Denne guide til studerendes CV har alle de oplysninger, du skal bruge for at perfektionere dit CV og få dit første rigtige job.

Hvordan skriver jeg et CV til mit første job?

Hvis du søger dit første job, har du sandsynligvis ikke ret meget erhvervserfaring. Det er helt i orden - det forventer ansættende ledere af nye medarbejdere.

Først og fremmest skal du gå efter det omvendt kronologiske format. I stedet for at skrive et CV-resumé skal du bruge et CV-mål til at fremhæve dine færdigheder og karriereønsker. Hvis du har nogen form for erhvervserfaring, så skriv det på dit CV.

Hvis ikke, bør du fokusere mere på de følgende afsnit:

 • Praktikophold, hvor du skal fokusere på, hvad du har lært og opnået

 • Extracurriculære aktiviteter, hvor du bør fremhæve din rolle, dit ansvar og dine resultater.

 • Erfaringer med frivilligt arbejde, hvor du bør nævne organisationens navn og relevante opgaver og resultater.

 • Projekter, hvor du fortæller om eventuelle personlige projekter, du har arbejdet på (som også på en eller anden måde er relevante for det job, du søger).

Tjek denne guide til at skrive et CV uden erfaring for at lære mere om emnet og blive inspireret af eksempler fra det virkelige liv.

Hvor langt skal et CV være?

Kort svar: en side. Hvis du er en erfaren professionel med en masse arbejdserfaring, der er relevant for stillingen, kan du oprette et 2-siders langt CV MAX.

Langt svar: Tjek vores guide til hvor langt skal et CV være.

P.S. Alle vores skabeloner er en side lange, så du burde ikke have problemer med at holde dig til grænsen på en side!

Hvordan skriver man et CV-resumé?

Dit CV-resumé er en "krog", der placeres øverst i dit CV. Tænk på det som en introduktion til resten af dit CV. Det skal i 2-4 sætninger forklare, hvad din baggrund er, og hvorfor den er relevant for den stilling, du søger.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du laver et cv-resumé, der skiller sig ud, kan du læse vores guide.

Hvordan skriver man arbejdserfaring på et CV?

Arbejdserfaring på et CV er en af de ting, der er nemme at lære, men svære at mestre.

Hver arbejdserfaring skal indeholde følgende oplysninger:

 • Jobtitel

 • Virksomhedens navn/beskrivelse/placering

 • Præstationer eller ansvarsområder

 • Datoer for ansættelse

Hvis du vil lave et afsnit om erhvervserfaring, der skiller sig ud, skal du gøre dine resultater målbare. Det betyder, at du i stedet for at lave et ansvarsfokuseret afsnit som f.eks:

"Udførte salgsaktiviteter."

Du opremser dine resultater:

"Ramte og overskred de månedlige salgs-KPI'er i 5 måneder i træk."

Det viser arbejdsgiveren, at du ikke bare er en tilfældig kandidat, men at du er en A-spiller! Hvis du vil vide mere om, hvordan du lister præstationer i din erhvervserfaring (og får jobbet), kan du læse vores artikel.

Hvordan skriver man færdigheder på et CV?

Du skal blot oprette et afsnit med "færdigheder" i din Novorésumé CV-skabelon og liste dine bedste færdigheder. Vi anbefaler normalt at gå efter en blanding af hårde og bløde færdigheder.

Er du ikke sikker på, hvilke færdigheder du skal have med i dit CV? Tjek disse 101 væsentlige færdigheder til ethvert CV.

Hvordan laver man et følgebrev til et CV?

Du bør altid sende en ansøgning sammen med dit CV til ethvert job, du søger. Her er nogle af vores bedste tips til, hvordan du gør det rigtigt:

 • Tilpas din ansøgning til arbejdsgiveren. Jo mere personlig den er, jo mere sandsynligt er det, at den rekrutteringsansvarlige kan lide dig.

 • Skitsér din generelle baggrund (erhvervserfaring, profession osv.), og nævn dine 2-3 bedste resultater for at vise dine færdigheder.

 • Hvis du virkelig vil skille dig ud, skal du lave en ansøgning, der matcher din CV-skabelon. Det kan du gøre ved at bruge en af vores skabeloner til følgebreve her.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du skriver en overbevisende ansøgning, kan du læse vores omfattende guide.

Hvad er den bedste CV-skabelon?

Der er ikke noget, der hedder "den bedste CV-skabelon" - alle rekrutteringsfolk/arbejdsgivere har deres egne personlige præferencer. Vores generelle anbefaling er at lave research på virksomheden og dens værdier.

Hvis du f.eks. søger en stilling i en bank, skal du bruge en mere traditionel CV-skabelon. Eller hvis du vil have et job i en nystartet virksomhed, hvor de lægger mere vægt på innovation, kan du vælge en kreativ CV-skabelon.

Alternativt kan du vælge en af disse minimalistiske CV-skabeloner, hvis du ønsker, at din erfaring og dine færdigheder skal tale for sig selv.

Endelig, hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken type skabelon der passer til det job, du søger, kan du bare bruge en simpel CV-skabelon for en sikkerheds skyld.

Skal jeg have et foto med på mit CV?

Nej, du behøver ikke at inkludere dit foto sammen med dine andre kontaktoplysninger. Virksomheder ansætter på baggrund af kvalifikationer, hvilket betyder, at dit fysiske udseende ikke bør betyde noget for den ansættende leder.

I stedet skal du sørge for at inkludere følgende i afsnittet med kontaktoplysninger:

 • Professionel titel

 • Gyldigt telefonnummer

 • E-mail-adresse

 • Beliggenhed/hvor du er baseret

 • Link til hjemmeside/LinkedIn/online portfolio osv.

Hvad er forskellen på et CV og en ansøgning?

Når folk taler om et CV eller en CV, mener de i de fleste tilfælde det samme! Den eneste forskel er, at det hedder et resume i USA og et CV i Europa (og de fleste andre lande i verden).

I USA er et CV et meget dybtgående dokument, der beskriver din karriererejse trin for trin, inklusive alle mulige personlige oplysninger. Afhængigt af din erfaring kan et CV fylde mellem 2 og 8 sider, og det bruges typisk, når du søger job i den akademiske verden.

Se vores guide for en mere omfattende gennemgang af forskellene mellem et CV og et CV.

6 tips til at lave et amerikansk CV (der giver dig jobbet)

Ønsker du at blive ansat i USA? Se vores tips til at lave et amerikansk CV nedenfor!

 • Hold dit CV på mellem 1-3 sider. Et CV på én side er at foretrække, medmindre du er en erfaren professionel. I så fald kan du gå efter to eller endda tre sider, hvis din erfaring virkelig er relevant.

 • Brug standard amerikansk engelsk. Så skriv for eksempel "color" i stedet for den britiske version, som er "colour".

 • Undlad personlige oplysninger, såsom civilstand, fødselsdag, køn, foto, antal børn, alder, religion, personlige identifikationsnumre og etnicitet/oprindelsesland. De kan give anledning til diskrimination.

 • Indsæt ikke referencer, medmindre arbejdsgiveren specifikt beder dig om det.

 • Lad være med at angive engelsk som fremmedsprog.

 • Lad være med at angive dine GPA-, SAT-, TOEFL- eller ACT-scores på dit amerikanske CV, medmindre andet er angivet. Ansættende ledere er normalt ligeglade.

Tjek denne guide for den fuldstændige liste over tips og tricks til CV'et!

Bliv inspireret af vores CV-eksempler

FAQ om CV-skabeloner?

Sådan laver du et CV med Novorésumé

Følg disse enkle trin:

 • Vælg en af vores bedste CV-skabeloner ovenfor

 • Følg de tips og tricks, der er indbygget i vores CV-bygger

 • Udfyld din arbejdshistorie og andre erfaringer

 • Tryk på download og begynd at søge job!

Hvad hvis jeg er studerende?

Alle vores CV-eksempler er studentervenlige! Hvis du leder efter noget, der er lidt mere skræddersyet, anbefaler vi, at du vælger "college-cv-skabelonen"

Eller hvis du vil lære, hvordan du laver et overbevisende studerende-cv, så tjek vores guide.

Har jeg virkelig brug for et CV?

Ja, du har helt sikkert brug for et CV!

Næsten alle job kræver, at kandidaterne indsender et CV og en ansøgning, så hvis du vil have, at din ansøgning skal tages i betragtning af den ansættende leder, skal du helt sikkert have et CV.

Er disse CV-skabeloner gratis?

Ja, alle skabelonerne på listen ovenfor er gratis CV-skabeloner.

Men vores CV-bygger kommer med et væld af premium-funktioner. Så hvis du vil personliggøre dit CV og gøre det til dit helt eget, kan du opgradere!

Hvem har lavet disse CV-eksempler?

Hos Novorésumé lægger vi stor vægt på at skabe hver enkelt CV-skabelon.

Vi har interviewet rekrutteringsfolk og analyseret systemer til sporing af ansøgere for at skabe eksempler på CV'er, der maksimerer dine chancer for at blive ansat.

Derefter arbejdede vores professionelle grafiske designer med at gøre CV-prøverne overbevisende, veldesignede og lette at læse!

Hvilken skabelon foretrækker de fleste arbejdsgivere til CV'er?

Arbejdsgivere foretrækker typisk enkle, professionelt udseende CV-skabeloner, der følger det omvendt kronologiske format og ikke fylder mere end to sider MAX.

Alle Novoresume-skabelonerne ovenfor opfylder disse krav, så du kan være sikker på, at de ansættende ledere vil synes om den, du vælger.

Er disse CV-skabeloner ATS-venlige?

Ja, det er det! Alle Novorésumé-skabeloner er ATS-venlige.

Husk dog, at den rigtige skabelon er trin 1. Du bør også optimere dit CV-indhold til systemer til sporing af ansøgere. Du kan læse mere om det i vores guide til at lave et ATS-venligt CV.

Tilbyder du CV-skabeloner til én side?

Jep. Alle de skabeloner, du ser ovenfor, er CV-skabeloner på én side. De er dog ret fleksible, så hvis du beslutter dig for at bruge to sider, kan vores skabeloner klare opgaven!

Skal jeg downloade mit nye CV i PDF eller Word?

Du bør altid downloade og gemme dit CV som en PDF.

Her er hvorfor:

 • PDF-formatering bliver aldrig ødelagt.

 • Den er kompatibel med stort set alle systemer og enheder.

 • PDF-dokumenter ser renere ud og er generelt mere professionelle.